En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Bapsı kırmızıırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yavuz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine pürüz olan acil konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha cemi kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Ekseri yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın mutabık standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını belirlemek muhtevain etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Esbak örgülarda ve yangın merdiveni kayranı mahdut olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara normal şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın bapsı, dünyaarı sadık açılacak şekilde kullanılır.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı teselsül otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 huzurı geçmeyen konutlar, yalnızca evler, koşa evler ve rabıta evler gibi konutlarda, bir kullanıma seslenme fail binalarda kaçış mesafesine bakılmaksızın alışılagelen merdivenlerle esenlanabilmekte ve sair rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page